Mikel Spaho

About Mikel Spaho
Mikel Spaho (born 30 August 1982 in Lushnjë) is an Albanian footballer who currently plays as a goalkeeper for Flamurtari Vlorë in the Albanian Superliga.
More on Wikipedia
Birth date: August 30, 1982
Birth country: Albania
Born: Lushnjë
Position: Goalkeeper
Club: Lushnja

Mikel Spaho Video Gallery

Kwik International freestyle wrestling Belgium 2009

Mikel Kopsaj VS Arber Spaho Albania Armwrestling 2012

KOT PER SPORT - S1_Ep 1 - " Është me fat, s'është me inat!"

Pjes e emisionit t par dhe t VETEM satirik dhe…

Zajeti VS Geshtenja Albania Armwrestling 2012

KAMPIONATI I 4 TE I MUNDJES SE KRAHUT SHQIPERI

FINALE GORKI VS FRROKU

Krasimir Kostadinov vs. Edmir Frroku - Super Match 2012

Super Match 2012 was held in Gardone Riviera…

Arm wrestling pancevo.avi

Drzavno prvenstvo Srbije u Arm Wrestlingu Arsa…

Turfman vs Football Jock

Just because your big didn t mean you will win at…

ARMWRESTLING Ivo Doshi VS Gjergj Rrethtori

Super sfida e kampionatit te mundjes se krahut…

Bleta, 16.02.2014-2

Proslava Zmajeva sa navijačima u Sarajevu (23 minuta)

Snimak je c FACE TV

Krasimir Kostadinov vs. Edmir Frroku - Super Match 2012 [FULL]

Super Match 2012 was held in Gardone Riviera…

NEW MEXICO ARM WRESTLING, PAUL "ANIMAL "CALBERT

PAUL STRONGER THAN EVER

Mikel Spaho in the News